Epe is de ideale bestemming wanneer je wild wilt kijken op de Veluwe. Wild kijken op de Veluwe is altijd een succes, er is nl. 100% wildgarantie!

Wild kijken met de wild app.

Via de app kom je van alles te weten over het wild, maar ook over evenementen, bezienswaardigheden, etc. Je kunt de app Epe Wild gratis downloaden in Playstore of Appstore.

Diersoorten

zwijnen, herten, ijsvogels en dassen behoren tot de vaste bewoners van de directe omgeving van Epe. Tijdens het wild spotten zul je ze vast en zeker tegenkomen. Je kunt ze proberen tegen te komen tijdens een avontuurlijke speurtocht onder leiding van een gids of juist heel veilig vanachter een speciale schutting. Het wild van heel dichtbij bekijken kan in één van de speciale wildweides. En maak je een wandel- of fietstocht door de omgeving van Epe, dan kun je ook wild zien!

Bij de VVV Epe kun je gratis de wildwijzer ophalen. Hierin staan tips en tricks om op een verantwoorde manier wild te spotten op de Veluwe. Bekijk nu alvast de mooiste wildobservatieplekken.

Wild eten

Naast het wild spotten kun je ook op een andere manier van Veluws wild genieten. Epe heeft veel culinaire trekpleisters die tijdens het seizoen wild op een bijzondere manier op uw bord presenteren.

Epe-100-wildgarantie